Horská trasa najbližšie k Piešťanom, s najkrajšími výhľadmi, s predvianočnou atmosférou a mikulášskymi čiapkami.
Chcete si ju vyskúšať?

Potom príďte v nedeľu 18. decembra o 11 hodine k hotelu Panorama na Červenej veži nad Piešťanmi. Bude sa tu konať 10. ročník sviatočného behu na Havran. 

Trasa povedie od hotela ako aj po ostatné roky po modrej turistickej značke na Havran a potom sa stočí doľava po červenej a končí pri Motoreste Havran. Celková dĺžka trasy je 6 kilometrov s prevýšením 250 metrov a je vhodná ako pre profesionálov tak i pre tých, ktorí behávajú rekreačne. Novinkou bude k NORDIC WALKING.

Pre pretekárov je zabezpečené občerstvenie - domáca kapustnica a darček v podobe mikulášskej čiapky a čokolády Milka. Ceny získajú prví traja pretekári v troch kategóriách – Muži, Muži nad 40 a Ženy, ktoré daruje snowboardová a lyžiarska škola Snowca. Bude aj predvianočná tombola. A nebude chýbať dobrá nálada a milí ľudia.

Ak vás beh až tak nebaví, môžete sa prísť prejsť a spraviť niečo pre svoje zdravie pred sviatkami, plnými číhajúcich koláčikov a majonézového šalátu alebo len povzbudiť športujúcich.

Po pretekoch je možné sa zahriať priamo v hoteli, v saune s vírivkou a výhľadom na Piešťany. Hotel má i moderné izby a domácu kuchyňu. Je nutná rezervácia vopred na www.panoramahotel.sk

P
ropozície a prihlasovanie: horskybeh.sk