Atrios Dračí kros - v Malých Karpatoch bude opäť horúco.

Drak Emil sa opäť vracia do Rače aby podkúril všetkým horským bežcom - drakobijcom ktorý sa rozhodnú 21.10. zdolať jednu z tratí Dračieho krosu.
Dospelí budú vyberať z 15km a 5km trate, deti budú mať 500 až 1250m. Všetky samozrejme s patričným prevýšením.
Najmenší drakobijci pobežia 100 a 200m po rovine.

 

Kto zdolá draka? Veríme že každý a odnesie si domov jedinečnú drakobijeckú medailu. Okrem draka Emila čaká každého v cieli chutný obed z nášho Dračieho grilu a deti si budú môcť opekať na ohni.



Okrem toho na vás čakajú zábavné aktivity s našim dobrým susedom Atrios ktorý ich pripravil hneď niekoľko.

Doprava nie je problém. Od zastávky električiek Pekná cesta je zabezpečená kyvadlová doprava zdarma až na miesto preteku.


Cítite sa pri sile? Zúčastnite sa cez víkend Devínskeho Dračieho dvojboja. Kombinácia dvoch pretekov - Beh Devínskou Kobylou (sobota) zastúpeného trasou s dĺžkou 6500 m a Atrios Dračí kros (nedeľa) s trasou dlhou 15 km. Výsledný čas je súčtom dvoch časov. Kto si trúfne?


Nájdete nás na FB: https://www.facebook.com/dracikros/


ATRIOS Dračí kros je podujatie priateľské k prírode.
ŠK pre Radosť je pionierom v organizácii športových podujatií ktoré sú priateľské k prírode. Preto sa už niekoľko rokov na ich podujatiach používajú iba ekologické kompostovateľné riady. Trate sa značia spôsobmi ktoré sú plne odstrániteľné, resp. nezanechávajú v prírode žiadnu stopu. Motivujú účastníkov k použitiu verejnej dopravy ako spôsobu dopravy na preteky.